Die Heuwels Fantasties & Spoegwolf — EGGO

Die Heuwels Fantasties & Spoegwolf — EGGO — lyrics

 

 

 

 

Dit raak nou lank
Histeries gewees
Meeste van die tyd
Goddank
Ons het genoeg
Kan ‘n ander plan maak
Elders skuiling soek

 

Dis genoeg
Jy’s genoeg
Vat jou hand aan die ander kant en
As jy al weg is
Sal ek jou soek

 

Is ek net ‘n EGGO?
As jy my roep
Als net ‘n EGGO
Of is dit jy wat my soek
Is ek nog hierso?
Of is als
Net ‘n spieëlbeeld
‘n EGGO
Hoor jy my EGGO?

 

Jy dra my deur
Hierdie wintervallei
Soos ‘n backbeat
As ek ry
Die angel van die dood
Is by my verby
Ek hoor dit weer
In die skare voor die son
Ek het altyd uitgestaan
Maar nou is ek vermom
Nou is ek vermom

 

Is ek net ‘n EGGO?
As jy my roep
Als net ‘n EGGO
Of is dit jy wat my soek
Is ek nog hierso?
Of is als
Net ‘n spieëlbeeld
‘n EGGO
Hoor jy my EGGO?
Hoor jy my EGGO?

 

 

 

 

49740cookie-checkDie Heuwels Fantasties & Spoegwolf — EGGO
Просмотры 84

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *Читать полностью

Наш сайт создан чтобы помочь Вам вспомнить слова Ваших любимых песен, уточнить непонятные тексты песен, узнать их перевод и разучить новые песни. Мы собрали для Вас крупную базу данных, которая содержит более множество текстов и переводов песен различных исполнителей. Сайт регулярно пополняется текстами новых песен. Чтобы найти необходимый текст песни или перевод воспользуйтесь удобным поиском по исполнителям, названиям или тексту песни. Если же Вы не нашли нужный текст песни или перевод напишите нам и мы его добавим.