Björn Ulvaeus & Benny Andersson — Vill du inte gifta dej med mej

Björn Ulvaeus & Benny Andersson — Vill du inte gifta dej med mej — lyrics

 

 

 

 

{Nöjd}
Jag ska sluta jaga, vi kan flytta till St. Paul
Minst en gång om året ska jag tvätta mig med tvål
Du får förestå vår köttbutik, Ulrika
Vill du inte gifta dig med mig

 

{Thomassen}
Du er rund om barmen, helt en kvinne i min smak
Når jag ser deg har jeg det vansklig holde ryggen rak
Hver natt skal bli et eventyr, Ulrika
Vil du icke gifte deg med meg

 

{Abbot}
Du önskar dig ett hem
Jag önskar mig en husfru
Vi vill desamma, så låt oss då
Slå påsarna ihop

 

{De tre friarna}
Käraste Ulrika, allt du ber om ska du få
Jag kan ge dig mycket mera än de andra två
Inte kan du tro att dessa båda narrar
Skulle kunna lyckliggöra dig
Vill du inte gifta dig med mig

 

 

 

 

 

58300cookie-checkBjörn Ulvaeus & Benny Andersson — Vill du inte gifta dej med mej
Просмотры 374

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *Читать полностью

Наш сайт создан чтобы помочь Вам вспомнить слова Ваших любимых песен, уточнить непонятные тексты песен, узнать их перевод и разучить новые песни. Мы собрали для Вас крупную базу данных, которая содержит более множество текстов и переводов песен различных исполнителей. Сайт регулярно пополняется текстами новых песен. Чтобы найти необходимый текст песни или перевод воспользуйтесь удобным поиском по исполнителям, названиям или тексту песни. Если же Вы не нашли нужный текст песни или перевод напишите нам и мы его добавим.